Skönt med avkopplande massage

Ibland är det skönt att kunna slappna av med en avkopplande massage. Det är någonting de flesta skulle behöva unna sig ibland. Oavsett om du har värk eller smärta i någon kroppsdel eller bara känner dig stel är det ofta hjälpsamt. På Muskelcentrum kan du få massage, men även träffa en naprapat om du har behov av det.

Olika typer av massage

Du kan välja mellan flera typer av massage utifrån dina behov. Det finns också parmassage om du vill gå med din partner. Eller kanske föredrar du att bli masserad av din partner i hemmet. Då kan ni även passa på att göra en hemgjord massageolja att använda. Du kan hitta flera recept på sådana på nätet och välja den som passar just dig.

Fotmassage är också en typ av massage som är populär. Fötterna blir ofta lidande av mycket stående och gående under dagen och behöver omvårdnad ibland. Att gå på pedikyr med fotmassage är alltid trevligt. Du kan också göra ett välgörande fotbad hemma och sedan kanske få din partner att massera fötterna lite. Avsluta sedan med att smörja in med en välgörande fotkräm så blir dina fötter som nya igen. Du kommer garanterat att må bättre av det.