Att starta och utveckla ett företag

Alla kanske inte har förmågan att starta och utveckla ett företag men det finns säkert många som har något som de brinner för och tror på. En affärsidé som legat och grott under lång tid kan vara värt att prova och se om det fungerar.

Vi hittade Mikaela Lastre på nätet som under lång tid har undrat över kläder till rullstolsburna. Då hennes man Kristoffer är rullstolsburen så blev det naturligt med just detta. Hon arbetar för att ta fram en kollektion av kläder som passar för just rullstolsburna i sitt företag Wheelwear. genom att blogga och föreläsa så går utvecklingen framåt. Hon har även satt upp en webbutik som du kan hitta här där det säljs produkter för att kunna finansiera sin klädkollektion.

Så klart så kanske affärsplanen förändras med tiden och du som startar ditt företag utvecklas personligen.  Det är viktigt att utvecklas och inte stå och stampa på samma ställe allt för länge. Om inget händer så gäller det att fundera vad man ska göra för att det företag man bedriver ska komma vidare. Det är så klart viktigt att brinna för den idé som man har men också vara beredd på att den kanske måste förändras för att det ska vara genomförbart.

Vi hoppas att du som sitter med en affärsidé kör igång och satsar på detta. I den butik som Mikaela Lastre har så hittar du en bok som hon skrivit om att starta eget. Köp den boken om du vill läsa om hennes resa som ny företagare. Lycka till!