Förbättra din självkänsla

När det kommer till kvinnor och självkänsla så brukar det ofta vara heta diskussioner om det. Det ska alltid vara samhället som klankar på kvinnor som försöker leva ut sin självkänsla eller som faktiskt mår bra av att göra olika saker. Ofta så spelar det ingen större roll vad man faktiskt gör så får man lite skit som kvinna. Ibland räcker inte lite ens.

Att ha en god självkänsla är något som många tar förgivet. Det handlar om att bygga upp en kärlek till sig själv och lära sig att förvalta den. Ett sätt som kvinnor kan göra detta är att använda sig utav fina underkläder. Det är ett knep som använts länge och som definitivt inte är en dum ide. Det gör att man blir mer bekväm i sin kropp och vågar utmana sig själv lite mer i egen takt.

Vi måste låta kvinnor vara sig själv mer och få vara bekväma i sig själv. Vi kan inte låta samhället klanka ner på dom, speciellt inte när det handlar om att dom försöker bygga upp sig själv och skapa sig en stark bild av sig själv. Det är ingenting som bara kommer, det handlar om att arbeta med sig själv under en längre tid. Låt alla få göra det, oavsett kön.