Fyll på ditt hemmakontor

En nackdel med att arbeta hemma är att gränsen mellan arbetsliv och privatliv kan bli suddig. Det kan vara svårt att sätta gränser när du ska vara ledig och när du ska arbeta. Därför är det extraviktigt att ordna en bra plats som är tillägnad arbete. Dels blir det då lättare för dig att associera bestämda platser till arbete och vila, och dels kan du arbeta lättare och effektivare.

Viktigt med en bra arbetsmiljö

Själva arbetsmiljön kan vara svårt att få till lika bra som på arbetsplatsen, men det är värt att lägga ned tid så att du har bra förutsättningar att jobba på ett sätt som inte bara är bra för effektiviteten, utan även bra för både kroppen och knoppen.

Kolla upp vad du behöver

Du kan ha rätt till vissa avdrag för ditt hemmakontor. Kolla upp hur mycket, och vad du kan dra av. Tänk också igenom vad du behöver och lägg en beställning online. Förutom ett stort utbud är det enkelt och sker med snabb leverans. Kolla upp redan idag så att du inte bara kan ordna en bättre arbetsmiljö i hemmet, utan även göra att du kan slappna av mer på din fritid.